reede 14 nov. Gran Caniaria – Las Palmas. Öösel saabudes 21 kraadi. Päeval 23-25 päike paistab, vesi nii soe et krabid on punased. Pikad püksid, kamsunid ja joped kappi peitu.
Sadamas elu keeb. Stardib 186 laeva ja no on ikka neid siia kokku kogunenud.
Kalev on läbinud sisseregamise, piinlikult põhjaliku ohutuskontrolli, rallinumber käes, lipp mastis. Kui siin laevadel vahitakse murelikult mida iganes vaja teha ja kisutakse purjesid üles või käiakse merel neid proovimas – siis meie tegime päev otsa kappidesse riiuleid juurde. Lara on sõiduvalmis.
Merle tegi esmase toidulisti ja Open AI proovis kaasa targutada ja koguseid kokku lüüa. Need kogused on rehkendatud AI poolt normide järgi. No näiteks ta arvas lapsikult et saame 3 gillkanaga hakkama. Sedasi võib nälga jääda. Otsustati kuus. Jne.
Ühesõnaga tuleb hull kogus kokku tassida, rentisime auto.
Draft nädalamenüü 3x roteerub ja näeb nii välja
ESMASPÄEV
| Toidukord | Sisu |
| Hommik | Makaronisalat (lihakonsrv + hapukurgid + majonees + pasta) |
| Lõuna | Tatar + pihv (või konservliha) + kapsasalat |
| ÕHTU | Soojad võileivad (leib / juust / liha / tomat / majonees) |
TEISIPÄEV
| Hommik | Kaerahelbepuder + moos, moosisai |
| Lõuna | Vorstikesed + ahjukartul + salat |
| ÕHTU | Pitsa (ahjupannid, tomatikaste, juust, konservi liha, paprika) |
KOLMAPÄEV
| Hommik | Omlett (sibul + juust + sink) |
| Lõuna | Makaronid lihakonserviga + salat |
| ÕHTU | Vorstikesed / grillvorstid + salat |
NELJAPÄEV
| Hommik | Vorstike ubadega |
| Lõuna | Kanasupp / kalasupp (kui kala õnnestub, muidu kana) |
| ÕHTU | Kanakoivad + ahjujuurviljad |
REEDE
| Hommik | Puder + võileib |
| Lõuna | Lihakaste konservist + kartul / tatar |
| ÕHTU | Riisisalat grillkanaga (kasuta lõunasest riisist, lisa mais + salsa) |
LAUPÄEV
| Hommik | Munad ja peekon |
| Lõuna | Pasta Bolognese |
| ÕHTU | Võileivatort + küpsised (motiveeriv nädalavahetuse pidu) |
PÜHAPÄEV
| Hommik | Pannkoogid + mesi + moos + võileib |
| Lõuna | Karbonaad + salat |
| ÕHTU | Makaronisalat (teeme topeltkoguse ja valmistume esmaspäevaks) |
lisaks Hispaania paellaõhtu + Kariibi Jerk chicken õhtu iga nädala jooksul kord.
🥫 48 × 350 g lihakonservi kasutamise plaan
| Toit | Tükkide arv |
Makaronisalat (2× nädalas) | 2–3 tk
Makaron konseriga kolmapäeval | 2–3 tk
Lihakaste reedel | 3–4 tk
SOS storm day | 1–2 tk
Kolme nädala peale kulub ~38–42 konservi
6–8 jäävad varuks (tormiõhtud, motivatsioonipäevad, koerale lisapala)
📦 Sügavkülma planeering
| Toode | Kogus |
| Kanafilee / koivad | 6–8 kg |
| Seguhakkliha | 5–6 kg |
| Veisepihvid | 4–5 kg |
| Sealiha / karbonaad | 3–4 kg |
| Woki köögiviljad | 4–5 kg |
| Köögiviljad supile | 2 kg |
John maabus täna, jutt keerleb söögi ümber sest homme laekub Jaanus põdra sisefileega.
Meeskond koos.
Õhtuks liha ahjukartulitega ja salat. Homseks on värske mollusk, Kalev teeb pulpo salati. Kannride apelsinid on selline vitamiinilaks et peab banaani peale haukama.